Začetek

Piškotki

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke. Ali se strinjate da na vaš računalnik naložimo piškotke?

Več o tem

Izbrali ste "POTEPANJE PO KRASU" PDF Natisni E-pošta

Dragi člani, prijatelji in simpatizerji društva!

 

Letos smo kraj izleta izbrali malce drugače. Na društveni spletni strani ste lahko glasovali kam bi šli na izlet. Zahvaljujemo se vam, za sodelovanje v anketi.


Z 56% ste izbrali POTEPANJE PO KRASU.

Odhod avtobusa iz parkirišča OŠ Gustav Šilih bo v soboto 22.5.2010 v jutranjih urah (predvidoma okoli 7:00) s katerim se bomo popeljali do razgibane pokrajine, imenovane KRAS. Najprej se bomo ustavili v Lipici, si ogledali kobilarno in si vzeli čas za osvežitev. Po ogledu se bo vožnja vila v smeri Sežane, nato skozi Tomaj in Dutovlje do KOBJEGLAVE, kjer si bomo ogledali MIP-ovo pršutarno in poskusili pršut. Nato nadaljujemo skozi Vipavo do Vipavskega križa, ki se ponaša s cerkvico Sv. Križa – postanek za ogled. Počasi se vožnja usmeri proti domu, s postankom v domačem gostišču za večerjo. Predviden prihod domov v večernih urah.

 

CENA VKLJUČUJE:

  • prevoz z udobnim turističnim avtobusom
  • ogled Lipice
  • pokušnja pršuta
  • ogled Štanjela
  • večerja
  • osnovno nezgodno zavarovanje
  • vodenje in organizacija izleta


PRIJAVE, PRISPEVKI IN DODATNE INFORMACIJE:


Prijavite se lahko pri Erni vsak ponedeljek 15:00 in 18:00 uro na sedežu društva, Trubarjeva ulica 15, do vključno ponedeljka 3. maja 2010. Ob prijavi oddate tudi prispevek, ki znaša 25 EUR/osebi ob plačani članarini za leto 2010. Če članarine nimate plačane ali je ne želite plačati je prispevek 55 EUR/osebi. Spremljevalcu invalidne osebe plača stroške izleta društvo.


Za dodatne informacije lahko pokličete vsak delovnik med 8:00 in 16:00 uro Erno na telefonsko številko 041 963 362.